fbpx
Bericht

De Groot neemt sprinklerbedrijf over

De Groot neemt sprinklerbedrijf over

De Groot Installatiegroep, met het hoofdkantoor te Emmen, neemt alle activiteiten van AA Fireprotection uit Enschede over

 

 

Door de overname verstevigt De Groot Installatiegroep haar positie als één van de grootste (sprinkler) installatiebedrijven in Nederland. De 16 medewerkers van AA Fireprotection worden toegevoegd aan De Groot Installatiegroep en zullen worden gevestigd in de vestiging te Hengelo. Het totale personeelsbestand van De Groot Installatiegroep komt hiermee op circa 360 werknemers.

 

Specialist 

AA Fireprotection is een bedrijf gespecialiseerd in sprinklersystemen en is mede opgericht door André Cruiming, die ooit vanuit De Groot Installatiegroep hiermee is gestart. Het bedrijf ontwerpt, installeert en onderhoudt sprinklerinstallaties in heel Nederland, en ook in het buitenland. De activiteiten van AA Fireprotection worden voortgezet onder de naam De Groot Installatiegroep Brandbeveiliging, met vestigingen in Emmen/Hengelo/Ridderkerk/Tilburg.

 

De overige werkmaatschappijen van De Groot Installatiegroep zijn: De Groot Installatiegroep Noord Emmen/Groningen/Lelystad en De Groot Installatiegroep Oost Apeldoorn/Hengelo. Het totale technische pakket binnen deze werkmaatschappijen bestaan uit de vakgebieden werktuigbouwkunde, elektrotechniek en sprinklertechniek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.