fbpx
Bericht

Doek valt voor Badkamer Design Award

Doek valt voor Badkamer Design Award

De Badkamer Design Award wordt komend jaar niet uitgereikt. De initiatiefnemers van de designprijs hebben niet genoeg draagvlak en middelen kunnen vinden voor de organisatie van de wedstrijd.

 

 

Als oorzaken van het niet uitreiken van de prijs worden de algehele marktsituatie en gebrek aan draagvlak binnen de sanitairbranche genoemd. De initiatiefnemers betreuren de situatie. De Badkamer Design Award werd sinds 1996 tweejaarlijks uitgereikt om de goed ontworpen en gerealiseerde badkamer onder de aandacht te brengen van sanitairspecialisten en het grote publiek. De achtste editie van 2010 werd uitgereikt tijdens de VSK in Utrecht. In 2010 ging Baden in Holland, het consumentendeel van de vakbeurs voor verwarming, sanitair en klimaat niet door. De organiserende Stichting Verwarming & Sanitair, een samenwerkingsverband tussen fabrikanten, groothandels en installateurs, is opgehouden te bestaan.

 

Winnaars

Winnaar van de laatste editie van de prijs was i29 interior architects (categorie Home). Het bureau won met een badkamer aan een Amsterdamse gracht. In de categorie Hotel kreeg Marjolein Garritsen de prijs voor haar badkamerontwerp in een vliegtuigsuite in Teuge.

 

 

De genomineerden en winnaars van de editie 2010 van de Badkamer Design Award

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.