fbpx
Bericht

Doorstart Dales Sanitair

Doorstart Dales Sanitair

Dales Sanitair maakt een doorstart. De sanitairgroothandel gaat in afgeslankte vorm onderdeel uitmaken van groothandelaren Rensa en Gévier.

 

 

De verwachting is dat 45 van de 120 banen behouden blijven. Sanitairgroothandel Dales ging begin december failliet. De doorstart is gerealiseerd door een samenwerking tussen Gévier uit Zeeland en technische groothandel Rensa. Gévier is een technische groothandel, gespecialiseerd in verwarming en sanitair, landelijk actief. De hoofdvestiging bevindt zich in Goes en de filialen in Drachten, Bunnik, Rotterdam, Roosendaal, Vlissingen en Terneuzen.

Gévier is onderdeel van De Hoop Terneuzen BV. Rensa, dat zich vooral richtin op ventilatie en verwarming, bedient professionele installateurs via zeven verkoopkantoren in Breda, Doetinchem, Didam, Groningen, Waddinxveen en Zwolle. De levering van goederen vindt plaats vanuit de centrale magazijnen in Didam en Doetinchem. Rensa-directeur Fokkinga zegt in De Gelderlander dat technische groothandel Dales Sanitair niet geintegreerd wordt in Rensa.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.