fbpx
Bericht
Duurzame opleiders' gaan samenwerken

AcademyNL, DWA en ISSO gaan samenwerken. Al hun cursussen over energetische verduurzaming van de gebouwde omgeving worden ondergebracht op een gezamenlijke website

 

Op dinsdag 11 juni is een samenwerkingsovereenkomst hiervoor ondertekend door. Door deze samenwerking beogen de instituten een efficiënte inzet van hun specifieke kennis, mensen en middelen binnen onze sector. Na de zomer start de samenwerking effectief, en komt er een gezamenlijke website met het aanbod.

 

Gezamenlijk aanbod 

Onder de noemer ‘Duurzame Opleiders’ gaan de drie instituten een complementair cursusportfolio aanbieden. Hiermee wordt de bouwkolom geïnformeerd over de cursussen van de drie instituten. Het gezamenlijke aanbod maakt het voor geïnteresseerden eenvoudig een keuze te bepalen. Direct is duidelijk waar, wanneer en bij welk instituut een bepaalde cursus is te volgen.

 

75 cursussen

De ‘Duurzame opleiders’ richten een website in met het totale aanbod. Het gaat om circa vijfenzeventig cursussen met thema’s als ventilatie, duurzame utiliteitsbouw, zonne-energie, warmtepompen, energiezuinige woningbouw en passief bouwen. De cursussen zijn gericht op diverse beroepsgroepen in de bouwkolom. Zo zijn er cursussen voor zowel adviseurs en managers als voor ontwikkelaars en installateurs. De officiële start is op 24 september tijdens het PassiefBouwen Event 2013 in Den Bosch.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.