fbpx
Bericht

Energiebesparing ‘hot’ op Bouwbeurs

Energiebesparing 'hot' op Bouwbeurs

Het thema energiebesparing neemt een belangrijke plaats in op de Bouwbeurs, die van 4-9 februari gehouden wordt in Utrecht. Opvallend veel bedrijven uit de installatiebranche tussen de exposanten.

 

 

De beurs heeft als thema meegekregen ‘Bewust Bouwen’. Het programma van de beurs is opgebouwd rond de begrippen ‘duurzaam’, ‘innovatief’ en ‘ambitieus’. Waar exposanten uit de ruwbouw het deze editie enigszins laten afweten, staan energiezuinige renovatieoplossingen en ketensamenwerking volop in de belangstelling. Van de 550 exposanten komen er 56 direct uit de installatiebranche. Klik hier voor de standhouders uit de installatiebranche.

 

Thema’s

De aandachtsgebieden van de beurs liggen bij renoveren en herbestemmen, energiezuinige bouw, BIM, ketensamenwerking en de ondernemende zzp’er. Rond deze thema’s zijn er projectpleinen en presentaties georganiseerd. Ook is er op de beurs weer een Material Experience, een interactieve tentoonstellingen waarbij materiaalbelevenissen centraal staan. Op 9 februari wordt een speciale consumentendag georganiseerd.

 

Greenbuild

In Hal 8 is alles wat met duurzaamheid, energiezuinigheid en milieubewustzijn te maken heeft, geclusterd onder het label Greenbuild. Rond dit thema is ook een activiteitenprogramma met congressen samengesteld, op woensdag 6 en donderdag 7 februari. Klik hier voor de inhoud.

Eisma Bouwmedia, uitgever van Installatie en Sanitair en deze website, mediapartner van de Bouwbeurs, staat ook op de beurs met haar complete bouwportfolio van vakbladen, websites en nieuwsbrieven. U kunt ons vinden in Hal 8, standnummer D 028. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.