fbpx
Bericht
Experience Center voor Bergschenhoek Groep

Bergschenhoek Groep heeft in samenwerking met Bergschenhoek Luchtcomfort en R-vent Group een Experience Center geopend in Bergschenhoek.

 

 

In de ruimte, die is ondergebracht in een van de oude opslagloodsen op het bedrijfsterrein, is niet alleen het volledige productgamma van de groep uitgestald op het gebied van luchtbehandeling, ventilatie en rookgasafvoer (Cox Geelen); de ruimte is ook bedoeld voor training en opleiding van installateurs en technische bijeenkomsten. Komend jaar wil de R-vent Group gaan werken met wisselende deelthema’s, en partijen uit de bouwkolom in het centrum bij elkaar brengen om kennis te delen.

 

Jeroen Rook, divisiedirecteur R-Vent Group: “Deze tijd vraagt om nieuwe ideeën, nieuwe manieren om je toegevoegde waarde als bedrijf te blijven leveren. Daarom moeten we als leverancier van een totaalpakket voor lucht en ventilatie systemen onze kennis kunde en klantgerichtheid extra te belichten. Dirk Breedveld, algemeen directeur Bergschenhoek Luchtcomfort. “Samen met partijen uit de hele bouwkolom gaan we hier ventilatie de aandacht geven die het verdient. Met het belangrijkste doel: een gezond binnenklimaat.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.