fbpx
Bericht

Fittingfabrikant in motorsport

Fittingfabrikant in motorsport

Knelfittingfabrikant Bonfix heeft haar naam verbonden aan motorcoureur Coen Bouwmeester. Bouwmeester komt uit in het Open Nederlands Kampioenschap Supersport.

 

 

Met de sponsoring van de Apeldoornse motorcoureur wil Bonfix zich qua marketing meer op de installateur en monteur richten dan enkel op de groothandel. Coen Bouwmeester kan beschikken over twee zogenaamde Ten Kate Honda racers. Daarmee komt hij uit in het Open Nederlands Kampioenschap (ONK) Supersport, een van de twee hoogste klassen in ons land. Deze racemotoren zijn geleverd door hetzelfde team dat ook de officiële Honda fabrieksracers prepareert en daarmee al zes keer wereldkampioen is geworden. Bonfix dit jaar met geïnteresseerde relaties een kijkje nemen achter de schermen van de professionele motorracerij. Op de foto directeur Marcel van Buul met (links) en coureur Coen Bouwmeester.

 

Duurzaam pand

De knelfittingfabrikant opende vorig jaar in Zwolle een nieuw bedrijfspand dat wordt verwarmd en gekoeld door de zon. Klik hier voor een artikel hierover dat vorig jaar in vakblad Installatie en Sanitair stond.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.