fbpx
Bericht

Geas Energiewacht: ‘beste werkgever’

Geas Energiewacht: 'beste werkgever'

Geas Energiewacht is samen met de Stichting Buurtzorg Nederland de winnaar van de Beste Werkgevers Awards 2012. Beide organisaties scoorde het hoogst op de algemene tevredenheid van de eigen medewerkers.

 

Geas Energiewacht, één van de installatiebedrijven van energiebedrijf Essent, mag zich een jaar lang de Beste Werkgever van 2012 noemen, van de bedrijven onder de 1000 medewerkers. Bij de grote organisaties ging Stichting Buurtzorg Nederland met de prijs aan de haal. De bedrijven staan aan de top van het Beste Werkgeversonderzoek van Effectory en VNU Vacature Media. Aan het onderzoek hebben 269 organisaties deelgenomen. De positie die organisaties op de ranglijst hebben gekregen is gebaseerd op de algemene tevredenheid van de eigen medewerkers. Geas Energiewacht behaalde in de categorie minder dan 1000 medewerkers een 8,9. Het Nederlandse gemiddelde ligt op een 7,5, ongeveer anderhalf punt lager. Geas Energiewacht heeft op haar site een compilatie van de uitreiking en foto’s staan.

 

Duidelijke doelen

Volgens de onderzoekers blijkt uit de verkiezing van dit jaar dat duidelijkheid van de werkgever gewaardeerd wordt door het personeel. Volgens Effectory, dat onderzoek hield onder 269 bedrijven, scoren de honderd beste werkgevers hoog op leiderschap en helderheid over organisatiedoelstellingen. Wanneer werknemers meer inzicht hebben in de doelstellingen leidt dit tot meer inzet en bevlogenheid. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.