fbpx
Bericht
Hemmink derde winnaar voorronde Beste Fitter

Jorrit Hemmink van Ten Hove Totaalinstallateur uit Klarenbeek heeft de derde voorronde van ‘De beste fitter van Nederland’ op zijn naam geschreven. In Markelo bleef hij Martijn Lodewegens van Installatiebedrijf G. van Dam in Rijssen en Randy De Rooij van Gebr. De Rooij Bouw- en Installatiebedrijf uit Eemnes voor. Op 1 juni gaan ze in De Fabrique in Utrecht samen de strijd aan voor de hoofdprijs; een geheel verzorgd tweepersoons VIP-arragement naar de EK wedstrijd Portugal-Nederland op zondag 17 juni in de Oekraïne.

 

 

Het was niet de eerste keer dat Hemmink de finale bereikte. Al twee keer eerste stond de medewerker van Ten Hove Totaalinstallateur in de finale in Utrecht. Het was wel de eerste keer dat hij de eindstrijd als voorronde-winnaar haalde. De jury beoordeelde zijn werk als ‘foutloos, netjes, vakkundig en zuiver’.

 

De volgende voorronde in de zoektocht naar de beste fitter van 2012  is donderdag 26 april in Best. De laatste voorronde staat 10 mei in Heerenveen op de agenda. De beste fitter van Nederland’ is een initiatief van fabrikanten Geberit met partners Grundfos, Honeywell en DEWALT.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.