fbpx
Bericht

Hoofdrol in nostalgische expositie

Hoofdrol in nostalgische expositie

Het aantreden van de vierde generatie bij familiebedrijf Kuijpers is aanleiding geweest voor een documentaire en een tentoonstelling in Helmond. Op deze site een impressie.

 

 

Voor technisch dienstverlener Kuijpers was deze mijlpaal in de ruim 90-jarige historie aanleiding om Stichting Industrieel Erfgoed Helmond (SIEH) opdracht te geven een thematische tentoonstelling te realiseren waarin het ontstaan, de ontwikkeling en de toekomst van Kuijpers centraal staat. Deze thematentoonstelling bestaat uit een filmdocumentaire, een thematentoonstelling en een kroniek. De tentoonstelling is te zien in het Industrieel Atrium in Helmond.

 

Kuijpers is in de tijd gegroeid van een ambachtelijke smederij tot een technisch dienstverlener met ruim 800 medewerkers en een omzet van 160 miljoen euro. Het bedrijf heeft vestigingen in Arnhem, Den Haag, Helmond, ’s-Hertogenbosch, Roosendaal, Tilburg en Utrecht. Begin dit jaar staat met Aukje Kuypers de vierde generatie aan het roer.

 

Fotoalbum

Speciaal voor Installatie.nl is een fotoalbum samengesteld met foto’s, die niet alleen een deel van het verhaal van Kuijpers vertelt, maar bovendien een nostalgisch inkijkje geeft in de historie van de installatiepraktijk en ondernemerschap van weleer.

 

Klik hier voor dit foto-album

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.