fbpx
Bericht

Hüppe wint prijs met douchewand

Hüppe wint prijs met douchewand

Douche- en badwandfabrikant Hüppe heeft een internationale prijs gewonnen met haar nieuw te introduceren serie X1.

 

De nieuwe serie X1 heeft de internationale Plus X Award “Best Product of the Year” gewonnen, een vooraanstaande innovatieprijs voor technologie, sport en lifestyle. De conclusie van de jury luidde: een maximale kwaliteit, een hoge mate van duurzaamheid, een indrukwekkend design en uitstekende functionaliteit.

 

De zes modellen glazen douchewanden van de serie X1 hebben robuust ogende chromen rand en subtiele profielen Dankzij de constructie en de profielvrije segmenten is de transparantie groot. Het reinigen van de glasplaat en de overlapping tussen de twee glazen segmenten is vereenvoudigd door het reinigingsmechanisme, die met één vinger is te bedienen. De montagetijd wordt verkort door de gepatenteerde kedertechniek en het feit dat de wanden in de verpakking grotendeels zijn voor gemonteerd. Het verstelbereik voor ongelijke wanden is 50 mm. Ook zijn halve hoekinstappen mogelijk waardoor asymmetrische hoekinstappen mogelijk worden.

 

De serie X1 wordt op 1 juli in Nederland geïntroduceerd. Productinformatie hierover vindt u komende zomer in het badkamerproductoverzicht van Bouwproducten.nl, en in de vakbladen Installatie en Sanitair en Sanitair Design.  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.