fbpx
Bericht

IF predicaat voor Haiku-collectie Geesa

IF predicaat voor Haiku-collectie Geesa

Geesa heeft met de Haiku collectie de iF Predicaat prijswinnaar Beste Productontwerp 2012 gewonnen. Deze collectie badkameraccessoires is in samenwerking met internationaal topontwerker Marcel Wanders tot stand gekomen.

 

De Haiku collectie kent een vrije opzet en laat combinaties toe van verschillende materialen als hoogglans chroom, wit keramiek en donker wengé hout. De collectie bestaat uit chromen en houten planchetten, glashouders, handdoekringen, toiletrolhouders, toiletborstelhouders, diverse haken, zeepdispensers, vazen en verder een badgreep, spiegel, champagnekoeler, waxine­lichthouder, kandelaars en een fotolijst.

 

Dutch Detail

Geesa is zeer vereerd met dit iF Predicaat. Volgens directeur Ben van der Steen een beloning voor de nieuwe, innovatieve koers van Geesa. Met de slogan ‘Dutch Detail’ richt Geesa zich nog meer op de details in de badkamer. Door de samenwerking met topontwerper Marcel Wanders voor de Haiku-collectie benadrukt Geesa haar passie voor design, met een duidelijke knipoog naar de Nederlandse roots: ‘Design met Dutch Dna’.

 

Uitreiking

Het iF is een internationaal forum voor design uit het Duitse Hannover. Al bijna zes decennia reikt het instituut jaarlijks de iF Awards uit. Deze awards gelden als een wereldwijd keurmerk van kwalitatief hoogstaande ontwerpen in de designbranche. Het forum ontving 4.322 inzendingen uit 48 verschillende landen. De awards worden uitgereikt op de iF design awards night op 10 februari 2012 tijdens de Creative Business Week in München.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.