fbpx
Bericht
Installateur bekroond voor personeelsbeleid

Hoppenbrouwers Elektrotechniek uit Udenhout is de winnaar van de ElkeDagBeterAward, een prijs voor duurzaam personeelsbeleid binnen het Nederlandse MKB.

 

 

De installatie-onderneming kreeg de prijs tijdens de Week van de Ondernemer overhandigd door minister Asscher van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. De award wordt door MKB-Nederland uitgereikt aan de mkb-bedrijf dat het duurzaamst met zijn werknemers omgaat. Hoppenbrouwers Elektrotechniek is volgens de jury de absolute top van het midden- en kleinbedrijf als het gaat om duurzame inzetbaarheid van werknemers. Het bedrijf investeert volgens de jury integer in medewerkers, er is een omslag in de bedrijfsvoering waarneembaar en er zijn duidelijke resultaten geboekt door de kracht van medewerkers te gebruiken. De winnaar liet twee andere genomineerden, Bosch Scharnieren uit Doetinchem en Bakkerij Verba uit Brakel, nipt achter zich. De winnaar wint een dag coaching door een topcoach.

 

Asscher roemde de vooruitstrevendheid van Hoppenbrouwers. “De meeste ondernemers in het mkb zijn de hele dag bezig met hun zaak. In deze tijden van crisis is dat waarschijnlijk nog meer dan anders het geval. Werknemers stimuleren om bijvoorbeeld gezonder te leven, een opleiding te volgen of hun vaardigheden bij te spijkeren, kan er dan soms bij inschieten.”

 

Elke dag beter

De ElkeDagBeterAward is onderdeel van de campagne ElkeDagBeter.nu van MKB-Nederland en het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid (SZW). Deze campagne wijst werkgevers op het belang van duurzame inzetbaarheid van werknemers om daarmee het ondernemerschap te versterken. ElkeDagBeter.nu maakt deel uit van het project Duurzame Inzetbaarheid van SZW. De scan op de campagnesite geeft ondernemers in vijftien vragen en stellingen inzicht in hoe duurzaam het bedrijf met werknemers omgaat. Deze blijft ook de komende maanden actief.

 

Foto: Congres in Beeld

 

Bekijk hieronder een video over het winnende bedrijf

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.