fbpx
Bericht

Installateur gezocht voor zonneproject

Installateur gezocht voor zonneproject

Dit najaar start een grootschalig inkoopproject voor zonnepanelen in Noordoost-Brabant. Het RMB, die het project coördineert, is daarvoor op zoek naar een regionaal installatiebedrijf dat aankoop, installatie én werving organiseert. De zoektocht start met een informatiebijeenkomst op maandagmiddag 3 oktober in Heesch.

 

 

De actie lijkt op het landelijke initiatief ´Wij Willen Zon´waarvoor duizenden belangstellenden zich hebben aangemeld. Het verschil zit hem vooral in de mogelijkheid nu de panelen ook daadwerkelijk door de aanbieder te laten installeren. Gezien de sterk stijgende energieprijzen en het succes van Wij Willen Zon verwachten de deelnemende gemeenten veel enthousiasme en belangstelling voor het project waarvoor woningeigenaren, bedrijven, gemeenten en andere organisaties uit de regio zich kunnen aanmelden.

 

Deelnemende gemeenten

De deelnemende gemeenten -Bernheze, Cuijk, Maasdonk, Oss, Uden en Veghel- willen met dit grootschalige inkoopproject duurzame energie betaalbaar maken voor particulieren en bedrijven. Tegelijkertijd geven ze hiermee een praktische invulling aan hun energie- en klimaatbeleid.

 

Oproep aan installatiebedrijven

Het RMB en de deelnemende gemeenten nodigen lokale en regionaal geörienteerde bedrijven nadrukkelijk uit om mee te dingen naar de rol van het bedrijf dat de inkoop, installatie en werving van belangstellenden van de panelen verzorgt. Installatiebedrijven in de regio die interesse hebben in participatie in het project, worden verzocht contact op te nemen met het RMB en zich aan te melden voor de informatiebijeenkomst.

 

Lees hier meer over dit project

3 reacties op “Installateur gezocht voor zonneproject

 1. inansolarpower schreef:

  ik zou graag willen deel nemen aan installatie
  van zonnepanellen
  tel 0647 51 6318
  mvg inan

 2. B.T.V. Totaaltechniek/ SolarXtra schreef:

  Geachte heer/ mevrouw,

  Graag zouden wij als installateur werkzaam zijn voor jullie initiatief. Wij zijn een instalatie bedrijf waarin 12 mensen werkzaam zijn en hebben zeer veel ervaring met het installeren van PV systemen. Ons bedrijf doet projecten in eigen beheer bij aansprekende referenties, ook voeren wij projecten uit in onderaanneming. Ervaring genoeg dus, ook onze prijzen zijn uitstekend. Het bedrijf vind zijn oorsprong in de elektro/ installatietechniek en is gevestigd in Bergeijk NB.
  Ons solar assortiment bestaat uit producten van Suntech ( panelen ), S.M.A ( omvormers )en Wasi ( bevestigingssysteem ).
  We leveren uitsluitend kwaliteit!! Voor info bovenstaand mail adres of 06-31945757

 3. installateur gezocht schreef:

  Geachte,

  Wij zijn installeteur, verkoper en distributeur van zonne-energiesystemen in Brabant. Onze specialiteit is het leveren en installeren van gekleurde zonnepanelen (www.kleurpv.nl) voorts kunnen wij op maat berekenen en leveren van zonne-energiesystemen met normale omvormer (z.a. SMA) of de nieuwste zgn. micro-omvormers (vooral nuttig als er op een bepaald moment van de dag ergens schaduw op de panelen valt). Panelen zijn bij de micro-omvormer, individueel te monitoren. We leveren topkwaliteit mono, poly en all black panelen van b.v. suntech, sanyo, bisol, jingli, e.a. En daarnaast panelen in bijvoorbeeld dakpanrood. Voor meer informatie:

  http://www.solandum.com
  Roosendaal, Haarlem, Essen (BE)
  tel: 06 14107431

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.