fbpx
Bericht

Installateur moet TL-buizen inleveren

Installateur moet TL-buizen inleveren

Installateurs gooien veel afgedankte tl-buizen en armaturen in de vuilnisbak, terwijl deze heel goed kunnen worden gerecycled. Wecycle roept met nieuwe campagne installateurs op tl-buizen en armaturen in te leveren.

 

Uit onderzoek blijkt dat 80% van de weggooide tl-buizen en armaturen afkomstig is uit de installatiesector. Reden voor Wecycle om een speciaal op deze sector gerichte campagne te starten.

 

Onder de naam ‘Tijd voor een bakkie” worden installateurs onder meer via radiospots, buitenreclame  en een direct mail opgeroepen zich aan te melden. Wecycle zal hiervoor ook op de Installatie Vakbeurs in Hardenberg (13 – 15 september) en de Beurs Elektrotechniek in Utrecht (3 – 7 oktober) aandacht vragen. Voor de nieuwkomers zijn er speciale mokken. Bestaande relaties maken kans op een motivatietraining. Klik hier voor de actievoorwaarden.

 

Over Wecycle
Wecycle organiseert de inzameling en recycling van elektrische apparaten en energiezuinige verlichting (e-waste). Wecycle wil zoveel mogelijk e-waste inzamelen en werkt hiervoor samen met gemeenten, kringloopbedrijven, de detailhandel, het onderwijs, clubs & verenigingen en consumenten. Wecycle zorgt in opdracht van producenten en importeurs voor verantwoorde inzameling, garandeert recycling met een hoog milieurendement en rapporteert hierover aan de overheid.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.