fbpx
Bericht
Installatie.nl wenst u een prettige zomer!

Tijdens de zomerperiode verschijnt de nieuwsbrief van Installatie.nl minder dan u gewend bent.

 

 

In week 31 en 32 verschijnt de wekelijkse nieuwsbrief niet. Vanaf week 33 ontvangen alle nieuwsbriefabonnees weer zoals vertrouwd de wekelijkse update van nieuws, productinformatie, de wekelijkse installatiefout en weblogs in de mailbox. Ondertussen kunt u op onze website en via onze twitteraccount wel op de hoogte blijven.

Ook ontvangt de redactie graag bijzondere installatiefoto’s uit binnen- en buitenland voor de rubriek Installatiefouten op deze site. Mail ze.

 

Het vakblad 

Het vakblad Installatie en Sanitair verschijnt op 28 augustus. Hierin onder meer een verhaal over de strategie van de grote installatie/sanitair woonwinkel Boer in Staphorst, een kijkje achter de schermen bij de nieuwbouw van het duurzame ziekenhuis Bernhoven in Uden, een woningconcept waarbij goede energieprestaties worden behaald zonder ingrijpende installaties, het laatste nieuws op warmtepomp- en wko-gebied en een reportage over installatie-onderwijs; de spagaat tussen de vraag naar personeel, en het gebrek aan werk. Ook een kijkje in het naar eigen zeggen modernste instructielokaal voor servicemonteurs van Nederland.

 

De redactie, verkoopteam en alle medewerkers van uitgever Eisma Bouwmedia wensen u een prettige zomer toe.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.