fbpx
Bericht

Installatieprijzen voor beursintroducties

Installatieprijzen voor beursintroducties

ATAG, Hansgrohe, IthoDaalderop en BUVA zijn de grote winnaars geworden van de VSK Awards. De projectenprijs ging naar het renovatieproject Dolomietenlaan in Tilburg.

 

De installatieprijzen, geadopteerd door vakblad Installatie en Sanitair, zijn uitgereikt op de eerste dag van de VSK 2012, die deze week gehouden wordt in de Jaarbeurs in Utrecht.  De prijzen werden uitgereikt door juryvoorzitter Ed Nijpels tijdens het VSK Dinner, dat gepresenteerd werd door Anita Witzier.

 

ATAG, Hansgrohe

ATAG Verwarming won de Award in de categorie Vuur voor de Multigasketel, die het bedrijf introduceert op de VSK. Deze cv-ketel kan door innovatieve gasbrandertemperatuurmeting en zuurstofsensormeting alle soorten (bio)gas verbranden. De ketel gaat hiermee een stap verder dan de ketels die reeds gasadaptief zijn. In de categorie Water wint Hansgrohe. De kranenfabrikant introduceert op de VSK de Ecostat Select, een thermostaatkraan die begrensd en beveiligd is en bovendien als designplanchet kan fungeren.

 

Klik hier voor alle genomineerden in Vuur en Water.

 

BUVA, Itho Daalderop

BUVA wint met Smartstream de Award in de categorie Lucht. Dit nieuwe ventilatieconcept, op basis van continue meting van luchtkwaliteit, regelt zichzelf volautomatisch en is zelfkalibrerend. In de categorie Aarde wint fusiebedrijf Itho Daalderop met de Flat Energy Cube. In dit concept kan een portiek- of galerijflat kan worden geüpgraded naar energielabel A++, ongeacht het huidige energielabel. De Flat Energy Cube bevat alle installatieproducten die nodig zijn om een woning comfortabel te voorzien van ventilatie, warm water, verwarming en koeling. De Cube bestaat uit een warmtepomp, boilervat, CO2-gestuurde ventilatie en een douche-WTW.

 

Klik hier voor alle genomineerden in Lucht en Aarde.

 

Projectenprijs

De projectenprijs gaat naar de Dolomietenlaan in Tilburg, een inzending van Brink Climate Systems, uitgevoerd door installateur Kempair. In dit project zijn acht woningen uit de jaren zeventig zowel op bouwkundig als installatietechnisch niveau integraal aangepakt.

 

Klik hier voor alle genomineerden in deze categorie.

 

Foto’s en verder verslag van de uitreiking en de beurs spoedig online!

1 reactie op “Installatieprijzen voor beursintroducties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.