fbpx
Bericht

Installatietechniek in nieuwe tv-serie

Installatietechniek in nieuwe tv-serie

Met ‘De Techniek Achter Nederland’ verschijnt vanaf begin september weer een televisieserie waarin installatietechniek centraal staat.

 

 

Dit meldt branchevereniging Uneto-VNI in een persbericht. ‘De Techniek Achter Nederland’ is de titel van een tiendelige televisieserie op RTL-Z én van een bijzonder boek. UNETO-VNI lanceert bovendien een speciale website.

 

Thema en visie 

In de tv-serie ‘De Techniek Achter Nederland’, die vanaf 3 september te zien is op RTL-Z, komt elke week één thema aan de orde. “Spraakmakende projecten van Nederlandse installatiebedrijven laten zien dat hoogwaardige kennis en innovatie essentieel zijn voor een leefbare toekomst”, zo stelt Uneto-VNI. Het boek benadert het onderwerp op een iets andere manier. Hier is ruimte voor de (toekomst)visie van opinieleiders uit politiek, wetenschap en bedrijfsleven. Mensen als Herman Wijffels, Bernard Wientjes, Paul Schnabel en Wubbo Ockels vertellen wat naar hun mening de belangrijkste uitdagingen zijn waar Nederland voor staat.

 

Uneto-VNI participeerde vaker in televisieprogramma’s. Zo waren de afgelopen jaren in De Grote Woonwens van RTL verschillende facetten van de installatietechniek te zien.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.