fbpx
Bericht
Inzamelstraten voor lampen en apparaten

Vanaf medio mei staan in alle 37 servicecentra van Technische Unie Wecycle-inzamelstraten.

 

Klanten kunnen hier snel en gemakkelijk hun afgedankte elektrische apparaten en energiezuinige lampen (e-waste) kwijt. Technische Unie is tot nu de enige technische groothandel die haar klanten de service van een complete inzamelstraat biedt. Wecycle en Technische Unie willen hiermee meer e-waste inzamelen.

 

Als marktleider in de technische groothandelbranche levert zij grote hoeveelheden elektrische apparatuur en zij voelt het als haar verantwoordelijkheid om de recycling van afgedankte producten actief te ondersteunen. Voor Wecycle is de samenwerking met Technische Unie belangrijk omdat het merendeel van de afgedankte tl-buizen afkomstig is uit het professionele circuit. Afgelopen jaren boden de servicecentra van Technische Unie al de mogelijkheid tot het inleveren van tl-buizen, maar met de komst van de Wecycle inzamelstraten kunnen klanten nu ál hun e-waste – tl-buizen, spaarlampen, ledlampen en kleine elektrische apparaten –kwijt evenals batterijen. In alle servicecentra staan de Wecycle-inzamelstraten direct bij de ingang.

 

Hergebruik 

Wecycle draagt zorg voor een optimale recycling van de afgedankte elektrische apparatuur. Door de juiste verwijdering van de schadelijke stoffen wordt het milieu ontzien en door hergebruik van materialen worden er minder grondstoffen aan de natuur onttrokken.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.