fbpx
Bericht

JEE-O opent eerste concept store

JEE-O opent eerste concept store

JEE-O heeft recent haar eerste concept store in Nederland geopend. Bij Wals’ Wonen emotional living in Nijmegen is sinds afgelopen weekend 100 m2 JEE-O beleving te vinden.

 

JEE-O, actief op het gebied van badkamers en outdoor wellness, is het eerste merk dat zich in-house bij Wals’Wonen vestigt. Met haar concept store wil het bedrijf een basisgevoel van ‘home’ creëren. Te zien bij Wals’ Wonen zijn ondermeer de JEE-O baden serie en douche lijn.
Ben van Duin, van Wals’ Wonen en Lammert Moerman van JEE-O kennen elkaar al jaren. De ondernemers delen hun liefde voor wonen en emotional living met alles wat daaraan verbonden is. De JEE-O concept store is dan ook een logische stap. ‘JEE-O heeft met haar producten bewezen dat design en functionaliteit leiden tot een geweldige serie producten’, zegt Van Duin.

 

Wals’ Wonen
Wals’Wonen geeft al 75 jaar vorm aan tijdloze interieur concepten. Heldere adviezen met een rijk palet aan topmerken en interieurarchitectuur staan daarbij centraal. Persoonlijk advies en ontwerp vormen daarbij de belangrijkste pijlers.  Met de komst van de JEE-O concept store introduceert het bedrijf een nieuw concept voor exclusieve merken. Wals’ Wonen  wil een podium bieden aan andere exclusieve interieur- en woonmerken om bij hen een eigen store te creëren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.