fbpx
Bericht

Kuijpers neemt energiecentrales over

Kuijpers neemt energiecentrales over

Technisch dienstverlener Kuijpers heeft 24 decentrale energiecentrales overgenomen van Essent. Het bedrijf wil zich verder ontwikkelen op het gebied van decentrale duurzame energievoorzieningen.

 

Kuijpers Ecopartners, standplaats Helmond, gaat via deze energiecentrales warmte, koude, elektriciteit en gas leveren aan de aangesloten gebouwen, waaronder het MECC in Maastricht. Het bedrijf is een onderdeel van Kuijpers en ontwikkelt, realiseert, financiert en exploiteert duurzame energievoorzieningen. Denk aan wko, wkk en zonne-energie. Voor de financiering wordt samengewerkt met De Lage Landen. Wilfred Derksen, commercieel directeur van Kuijpers: “Met Ecopartners laten we zien dat Kuijpers duurzaamheid als prioriteit aanmerkt. Wij zijn een familiebedrijf dat nadenkt over volgende generaties. En decentrale energieoplossingen hebben de toekomst, daar ben ik van overtuigd. Ze zijn onafhankelijk, beter af te stemmen op de situatie en rendabel! Om die reden ben ik dan ook trots dat we nu eigenaar zijn van 24 decentrale energiecentrales”.

 

Kleinschalig

Na een strategische heroriëntatie in 2011 besloot Essent dat de exploitatie van kleinschalige installaties niet langer valt onder de kernactiviteiten van haar business unit ELES (Essent Local Energy Solutions). De overdracht van de 24 kleinschalige installaties, die verdeeld liggen over heel Nederland, is hiervan een logisch vervolg.

1 reactie op “Kuijpers neemt energiecentrales over

  1. Jan Berkulo schreef:

    ik vindt dit een voorbeeld van fraai ondernemerschap .
    ik wens de Firma Kuijpers veel sucsses met het zich verder ontwikkelen op het gebied van de centrale duurzame energievoorzieningen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.