fbpx
Bericht

Kuijpers neemt Harry Immens over

Kuijpers neemt Harry Immens over

Installatiebedrijf Harry Immens 9000 uit Sint Michielsgestel is overgenomen door technisch dienstverlener Kuijpers uit Helmond.

 

 

Harry Immens 9000 installaties bv ging begin januari onderuit. Voor Kuijpers zijn de activiteiten van Harry Immens 9000, die vooral actief is in de gezondheidszorg, onderwijs en bedrijfshuisvesting zitten, een mooie aanvulling op de bestaande orderportefeuille. “Tevens willen we ons hiermee in de regio ’s-Hertogenbosch nog nadrukkelijker op de kaart zetten”, aldus directeur Aukje Kuypers.

 

Failliet

Volgens voormalig eigenaar Pierre Immens kunnen 30 van de 40 medewerkers van het failliete bedrijf mee naar de nieuwe eigenaar, zo tekent het Brabants Dagblad op. Het installatiebedrijf  Kuijpers behoort met 800 werknemers, zeven vestigingen en een omzet van 160 miljoen euro tot de grotere installatiebedrijven van Nederland. Kuijpers gaat de activiteiten van installatiebedrijf Harry Immens 9000 in de toekomst onder haar eigen naam voortzetten. In de tussentijd wordt in de naamvoering een link gelegd naar Harry Immens 9000. Kuijpers wil hiermee de continuïteit garanderen van de huidige dienstverlening aan de klanten van Harry Immens 9000 en de werkgelegenheid van het in 1965 opgerichte familiebedrijf.

 

Duurzaam bedrijfspand

Harry Immens 9000 is sinds 2011 gehuisvest in een duurzaam bedrijfspand, waar onder meer als een van de eerste panden in Nederland gebruik werd gemaakt van door de bodem voorverwarmde ventilatielucht. Ook maakt het pand gebruik van warmteterugwinning van ventilatielucht en heat recovery. Met deze warmtepomptechniek kunnen ruimtes in een pand zonder tussenkomst van een energiebron onderling warmte en koude uitwisselen. Klik hier voor specificaties van dit bedrijfspand.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.