fbpx
Bericht

Leerbedrijven in het zonnetje

Leerbedrijven in het zonnetje

Installatiebedrijf Klok en Leertouwer zijn in de categorieën klein- en grootbedrijf gekroond tot Beste Leerbedrijf 2012 in Noord-Nederland.

 

 

Leertouwer B.V. uit Barneveld won in de categorie bedrijven > 25 medewerkers. Installatiebedrijf Klok B.V. uit Diever verdiende de titel Beste Leerbedrijf in de categorie bedrijven ≤ 25 medewerkers in Noord-Nederland

 

Over Installatiebedrijf Klok is de jury lovend. “Opleiden is een vanzelfsprekendheid. Afstemming tussen theorie en praktijk is onontbeerlijk om het werk in het veld efficiënt en kostentechnisch goed uit te voeren. Zeer bewust wisselt dit bedrijf kennis uit met collega werkgevers en onderwijsinstellingen. Het kennis verzamelen, verrijken en delen in het bedrijfs-DNA. De gedrevenheid is erg bijzonder.

 

De jury constateerde dat Leertouwer meer wil zijn dan alleen een installateur. “Leren en werken bij Leertouwer B.V. is proeven aan de laatste technologische ontwikkelingen. Slimmer scholen is het devies. Dat wordt bereikt door leerlingen onderling kennis te laten uitwisselen, hen te laten begeleiden door ervaren collega’s en het geleerde daadwerkelijk in de praktijk te laten brengen.  Als je de mix van theorie en praktijk in dit bedrijf geproefd hebt, wil je alleen maar meer”, vertelt juryvoorzitter Paul Hesselink van kennisinstituut Kenteq, dat de verkiezing uitschrijft.

 

Beide bedrijven ontvingen een award en een cheque ter waarde van 2.500 euro. In deze verkiezing streden leerbedrijven werkzaam in de elektro-, installatie en metaalsector uit de provincies Drenthe, Friesland, Groningen en Overijssel tegen elkaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.