fbpx
Bericht

Meest luxe douche van Nederland

Meest luxe douche van Nederland

Het beroemde Amstel Hotel heeft een nieuwe wellnessverdieping in gebruik genomen, waarmee het een gooi doet naar de meest luxe douche van Nederland.

 

 

Naast het bekende, klassieke zwembad van het oude hotel, bevat de Health & Fitness Club een primeur van het meest luxe douchesyteem van fabrikant Dornbracht, zo bericht vakblad Sanitair Design in het septembernummer, dat deze week verschijnt. Naast het al buitengewoon luxe en prijzige ATT-systeem van de Duitse fabrikant, heeft het hotel de landelijke primeur van de Horizontal Shower. Bij dit systeem kunnen gasten liggend douchen op zacht natuursteen. Als badgasten de enorme regendouche of de liggende douchechoreografie zat zijn, is er altijd nog een watervaldouche, een gewone handdouche, of -heel gewoon- een douchehokje in de kleedkamer.

 

Het Amstel Hotel, beroemd omdat veel bekende politice en artiesten er logeren, heeft vorige maand een complete verdieping heropend. Ontwerp en uitvoering van de installaties en de afwerking nam slechts negen weken in beslag.

 

Klik hier voor een uitgebreider artikel en meer foto’s.

1 reactie op “Meest luxe douche van Nederland

  1. Franklin Bieri schreef:

    Het ziet er mooi en prachtig uit.
    Ik hoop dat legionella beheersing hoog in het vaandel van de directie staat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.