fbpx
Bericht

Meldpunt Energiesubsidies opgericht

Meldpunt Energiesubsidies opgericht

Vereniging Eigen Huis gaat ervaringen en meningen verzamelen van consumenten over energiesubsidies en stimuleringsmaatregelen voor energiebesparing.

 

 

Vereniging Eigen Huis het meldpunt energiesubsidies geopend voor iedereen die gebruik heeft gemaakt van energiesubsidies en andere stimuleringsmaatregelen voor energiebesparing, of die overweegt om daarvoor een aanvraag in te dienen. Met de ervaringen en aanbevelingen van consumenten wil de vereniging bereiken dat de overheid stimuleringsmaatregelen voor energiebesparing aanbiedt die beter aansluiten op de praktijk. Volgens Eigen Huis is het nog te vroeg om energiebesparende maatregelen te verplichten, wanneer de stimulering op vrijwillige basis nog niet genoeg kansen heeft gekregen.

 

Veel interesse 

De consument toont veel interesse in energiebesparing en is wel degelijk bereid om in energiezuiniger wonen te investeren. Dat blijkt onder meer uit het succes van de jaarlijkse Stimuleringsregeling Duurzame Energieproductie (SDE). Het totale jaarbudget van 69 miljoen euro voor kleine zonnepanelen was al op de dag van openstelling overtekend.

1 reactie op “Meldpunt Energiesubsidies opgericht

  1. mulder schreef:

    gaarne informatie over aanschaf zonnepanelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.