fbpx
Bericht

Najaarscursussen bij ISSO

Najaarscursussen bij ISSO

Kennisinstituur ISSO heeft voor het najaar diverse cursussen op de agenda gezet.

 

 

Veilige leidingwaterinstallaties (halve dag)

woensdag 10 oktober in Rotterdam Installatiebedrijven zijn min of meer verplicht hun uitvoerende medewerkers te instrueren over de geldende richtlijnen en voorschriften van veilige leidingwaterinstallaties. In deze instructie krijgt u een uitstekende basiskennis om veilige leidingwaterinstallaties te realiseren en in stand te houden.

 

Hydraulische Schakelingen voor verwarmen en koelen (3 dagen)

donderdag 4, donderdag 11 en donderdag 18 oktober in Rotterdam Het belang van een goed ontwerp van de hydraulische schakeling is door energiezuinige bodemtechnieken (zoals de warmtepomp en energieopslag) alleen maar belangrijker geworden. Na deze cursus kunt u zelf hydraulische schakelingen samenstellen en het gedrag van deze systemen beoordelen voor

vallast- en deellastsituaties.

 

Power Quality (3 dagen)

dinsdag 2, woensdag 3 en donderdag 4 oktober in Woerden Power Quality ofwel stroom- en spanningskwaliteit, gaat over de kwaliteit van elektrische energie, wat er mis mee kan gaan, hoe dat veroorzaakt wordt en wat de oplossingen zijn voor problemen. Wilt u opereren op de markt van Power Quality? Dan is deze cursus praktisch onmisbaar.

 

Integraal Ontwerpen van Legionellaveilige Woningen (halve dag)

dinsdag 25 september in Rotterdam Een legionella- uitbraak is te voorkomen door bij het ontwerp van een leidingwaterinstallatie rekening te houden met de voorschriften. Zo moet de installatie voldoen aan NEN 1006 uit 2002. Tijdens de instructie leert u de NEN-voorschriften toe te passen aan de hand van ISSO-publicatie 811.

 

Riolering van bouwwerken (halve dag)

dinsdag 18 september in Zwolle / dinsdag 25 september in Venlo / dinsdag 9 oktober in Utrecht

Hoe ontwerpt u een riolering van een bouwwerk volgens Bouwbesluit 2012? En hoe zit het met de nieuwe NEN 3215 en NTR 3216? Na deze bijeenkomst bent u weer op de hoogte van alle actuele ins and outs over riolering.

 

Aanmelding kan via de site van ISSO, meer informatie over de cursussen is hier te vinden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.