fbpx
Bericht
Namen Tempus

Alle bedrijfsonderdelen van de Eneco Installatiebedrijven in Nederland gaan verder onder een en dezelfde naam.

 

Dit betekent dat de namen van de installatiebedrijven als Tempus, GSU, en Metapart uit het straatbeeld gaan verdwijnen.

 

Eneco Installatiebedrijven, met in totaal 800 mensen in dienst, zal uit drie regio’s gaan bestaan: Regio Midden (voorheen GSU), regio Zuidwest (voorheen Tempus) en regio Noordwest (Metapart, Lindeman, Van Bochove, Alco en Van der Hoeven). Alle onderdelen van regio Noordwest zijn sinds juni gehuisvest in een duurzaam pand aan de Basisweg in Amsterdam. Niet alleen de merknaam verandert, ook de juridische entiteiten van de verschillende bedrijven worden aangepast. Alle producten, prijzen en voorwaarden worden geharmoniseerd.

 

Duidelijkheid

Het zetten van deze stap helpt om klanten en consumenten duidelijkheid te geven over de organisatie achter de installateur, zo laat de energiereus weten in een persbericht. “Eneco staat bekend om zijn duurzame strategie; het samen met klanten lokaal opwekken van duurzame energie en het besparen van energie.”  Eneco-woordvoerder Marcel van Dun laat desgevraagd weten dat de operatie géén reorganisatie met zich meebrengt.

 

Bedrijfskleding

De rebranding is in volle gang: ruim 300 huisstijldragers, van koffiekopjes tot facturatie, zijn of worden aangepast. Ook online heeft de operatie veel impact. Omdat de installatieproducten en -diensten geïntegreerd worden binnen eneco.nl, zijn meer dan 200 internetpagina’s herschreven. Deze week wordt de nieuwe bedrijfskleding gepresenteerd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.