fbpx
Bericht
Nieuwe koers Baderie zichtbaar in Woerden

Franchiseformule Baderie heeft met de opening van de eerste showroom in Woerden een nieuw winkelconcept gelanceerd.

 

 

Baderie Woerden brandde in januari 2011 af, waardoor de nieuwbouw van de zaak als pilot dient voor de vernieuwde visie van IGM Holding, eveneens het bedrijf achter de franchiseformules Bad In Beeld en InstalCenter. In het afgelopen meinummer van Installatie en Sanitair een interview met ondernemer Ron van Dijk.

 

Klik hier voor een fotorondleiding door de nieuwe showroom.

 

Uitstraling 

Het nieuwe Baderie storeconcept is volgens formulemanager van Baderie Gert Berkel bijzonder omdat ‘uitstraling en functionaliteit even belangrijk zijn gemaakt’. “De showroom heeft een eigentijdse sfeer en inspireert door diverse badkameropstellingen maar ook door het presenteren van losse producten. Een belangrijk uitgangspunt voor de inrichting is dat de bezoeker in alle rust de juiste keuzes kan maken. In het storeconcept zijn ook digitale middelen opgenomen, zoals digitale prijskaarten, een projectiescherm en tv-schermen die continue informatie geven.’De pilot store levert input voor het verder uitrollen van het nieuwe concept. Nieuwe vestigingen worden gegoten in het nieuwe storeconcept, dit geldt ook voor bestaande vestigingen die gaan verbouwen.”
 

Baderie is een full service franchiseformule en heeft ongeveer 50 showrooms verspreid over heel Nederland. De showrooms A-merken en –in toenemende mate- privatelabels.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.