fbpx
Bericht

Nieuwe vormgeving Installatie en Sanitair

Nieuwe vormgeving Installatie en Sanitair

Het vakblad Installatie en Sanitair is vernieuwd. Het blad heeft een nieuwe, frisse vormgeving gekregen die weer geheel beantwoord aan de eisen van de tijd.

 

 

Het vakblad valt morgen op de mat bij de abonnees. “Met deze ‘renovatie’ is onze drie-eenheid vakblad, nieuwsbrief en website weer helemaal up to date”, zegt hoofdredacteur Eddy Buiting van Installatie en Sanitair. Deze website en vernieuwde nieuwsbrief werden in september geïntroduceerd.

 

De succesvolle pijlers van de redactionele formule, een combinatie van praktische installatietechniek, sanitair en ondernemen blijft overeind.  Wel gaat het magazine bondiger schrijven, meer aandacht geven aan beeld, de mens achter de installatietechniek, en de koppeling zoeken met de toegevoegde waarde van de website. Ook het productnieuws van Bouwproducten.nl houdt een prominente positie in het magazine.

 

De nieuwe vormgeving is een eerste opmaat naar 2012, de vijftigste jaargang van Installatie en Sanitair. In dit jaar zullen lezers van het magazine volop meeprofiteren van acties. Installatie en Sanitair is, als officiële mediapartner van de beurs, ook aanwezig op de VSK in Utrecht.

 

Voor een gratis proefnummer. Klik hier.

1 reactie op “Nieuwe vormgeving Installatie en Sanitair

  1. Gerrit Kobus schreef:

    Ziet er fantastisch uit, hoop ik…….

    Groeten, Gerrit K.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.