fbpx
Bericht

Nieuwe wetgeving ISSO en AgentschapNL

Nieuwe wetgeving ISSO en AgentschapNL

De installatiesector krijgt de komende drie jaar te maken met veranderde wetgeving op het gebied van energiebesparing en duurzame energie.

 

 

Aangescherpte wetten, normen en richtlijnen; wat zijn de consequenties? Vanuit Europa komt steeds meer beleid op het gebied van energiebesparing en duurzame energie. Europees beleid dat in Nederlandse regels wordt omgezet. In 2011, 2012 en 2013 krijgt de installatiesector te maken met een groot aantal aangescherpte of nieuwe wetten, normen en richtlijnen.

Tijdens een seminar, dat op 11 oktober in Utrecht wordt gehouden, komt u alles te weten over in ontwikkeling zijnde normen, veranderingen in wetgeving en opleidingseisen die de installatiesector te wachten staan.  Daarnaast wordt u in verschillende praktijksessies door deskundigen bijgepraat over de implementatie van de wetgeving.

Meer informatie over het praktijkseminar vindt u op www.praktijkseminar-installatiesector.nl

 

De organisatie is in handen van ISSO en Agentschap NL. Het praktijkseminar ‘Implementatie nieuwe wetgeving’ start om 10.00 uur en vindt plaats in het Beatrix Theater te Utrecht.  De bijeenkomst eindigt rond 16.45 uur met aansluitend een hapje en een drankje.

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.