fbpx
Bericht

Nominaties VSK Awards bekend gemaakt

Nominaties VSK Awards bekend gemaakt

Met de bekendmaking van de 15 product- en projectinnovaties die strijden om een VSK Award, is de aftrap gegeven voor de grootste installatiebeurs van Nederland. Vijftien nominaties strijden om de installatieprijzen, die in februari tijdens vakbeurs VSK worden uitgereikt.

 

 

Juryvoorzitter Ed Nijpels maakte vanmorgen de nominaties bekend in het Utrechtse Geldmuseum. In de productcategorieën van de prijs werden 45 inzendingen bekeken en beoordeeld door de jury.

 

Vier categorieën

De installatieprijzen worden uitgereikt in vier categoriën, refererend naar de nieuwe elementen-indeling die beursorganisator VNU Exhibitions heeft ontwikkeld voor de VSK. De verwarmingsgerelateerde-producten zijn ondergebracht in de categorie Vuur. Sanitairproducten, materialen en gereedschappen zijn ondergebracht in de categorie Water. Inzendingen in ventilatie, koeling, luchtbehandeling en koudetechniek (inclusief materialen en gereedschappen) zijn ingedeeld in de categorie Lucht. Integrale concepten, ICT-oplossingen, kennisoverdracht en meet- en regeltechniek valt onder de categorie Aarde.

 

Opvallende namen in het rijtje genomineerden zijn Geberit en Itho Daalderop, die beide met twee innovaties zijn genomineerd. Andere grote aanwezige is installatiebedrijf Kemkens uit Oss, die bij twee genomineerde projecten betrokken is. In de afwijkende categorie VSK Projectenprijs zijn drie renovaties genomineerd; de renovatie van het gemeentehuis in Oss, de verduurzaming van acht corporatiewoningen in Tilburg en de renovatie van een flatgebouw in Weert.

 

Vakblad Installatie en Sanitair heeft de VSK Awards geadopteerd. In het komend nummer uitgebreid aandacht voor de genomineerden.

Voor een totaaloverzicht van ons VSK dossier klik hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.