fbpx
Bericht

Noviteitenshow: primeurs nu al online

Noviteitenshow: primeurs nu al online

Volgende week laten de grote sanitairfabrikanten hun nieuwe producten zien op de ISH Noviteitenshow in Nieuwegein. Installatie.nl nu al.

 

 

Voor de ultieme voorbereiding, of voor degene die verhinderd is en de noviteitenregen niet wil missen, heeft de redactie van Installatie en Sanitair en Sanitair Design nu al een fotoalbum online staan met een belangrijk deel van de nieuwtjes die hier getoond worden.

 

Klik hier voor een impressie van de noviteiten die wij voorafgaande aan de Nederlandse introductie opdeden in Frankfurt.

 

Introducties

Zo toont Villeroy & Boch een nieuwe versie van haar best verkopende bad Squaro, presenteert Duravit haar vorige maand geintroduceerde lijnen, en showt Hansgrohe hoe de drukknop Select is doorgevoerd in het volledige doucheprogramma. Dornbracht laat haar doorontwikkeling in de elektronische aansturing van haar douches zien, Artweger toont een nieuwe geleiderail voor haar Highline+ douchewanden. Pressalit introduceert hippe wc-brillen met stippen, en zowel Geberit en Villeroy & Boch hebben nieuwe douche-wc’s in hun aanbod zitten. Ook op het gebied van douchevloeren en sanitair van plaatstaal de nodige noviteiten bij Bette, Alape en Kaldewei.

 

Deelnemers

Op de ISH Noviteitenshow staan de sanitairfabrikanten Grohe, Looox, Kaldewei, Alape, Thermic, Hansgrohe, Villeroy & Boch, Bette, Keuco, Vasco, Duravit, Novellini, Geberit, Detremmerie, EasyDrain, Alke, Geesa, Burgbad, Dornbracht, Sealskin, Artweger en Pressalit. In tegenstelling tot eerdere edities is Sphinx niet aanwezig op de ISH Noviteitenshow.

 

Openingstijden: maandag 15 april 10:00 – 22:00 uur, dinsdag 16 en woensdag 17 april 14:00 – 22:00 uur. Aanmelden voor de beurs kan door hier te klikken.

 

Voor nog meer ISH-impressies, klik hier voor het algemene fotoalbum.

 

Meer zien?

Nog meer nieuws, en meer uitgebreide coverage van het beursnieuws van de ISH vond u en vindt u in vakblad Installatie en Sanitair. Klik hier voor een gratis proefnummer of een aantrekkelijk introductieaanbod.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.