fbpx
Bericht

Plieger neemt activa Koekoek over

Plieger neemt activa Koekoek over

Groothandel Plieger heeft de activa van Handelsonderneming Koekkoek overgenomen, met de intentie om een aantal vestigingen van de failliete installatiegroothandel te (her) openen

 

Groothandel Koekkoek, dat actief is in sanitair, dakbedekking, staal, installatiematerialen en verwarming, ging op 22 december 2011 failliet. Het bedrijf heeft haar hoofdkantoor in Zaandam en diverse vestigingen en balies in Noord- en Zuid-Holland en in Utrecht. Plieger, een landelijke groothandel in hetzelfde vakgebied, opereert landelijk, en heeft een vijftigtal vestigingen.

 

Onder de overgenomen activa vallen volgens Plieger onder meer de voorraden, debiteuren, de handels/merk-naam en domeinnaam. Plieger spreekt de intentie uit een aantal vestigingen te (her)openen waardoor ook een deel van de werkgelegenheid wordt behouden.

 

7 reacties op “Plieger neemt activa Koekoek over

 1. ed schreef:

  wij vinden het helemaal geweldig dat deze overname en deze herstart kan plaats vinden , ook voor de medewerkers van Koekoek

  wij wensen jullie dan heel veel succes

  reuvers donkersloot & medewerkers

 2. W. van Zoonen schreef:

  Blij dat Plieger deze actie heeft ingezet. Het zou buitengewoon jammer zijn geweest als de kennis binnen het bedrijf en de bijzondere positie welke Koekoek innam binnen de installatie wereld, verloren zou gaan. Ik denk dat veel en met name kleinere installateurs uit het gebied waar Koekoek actief was, blij zijn met deze ontwikkeling.

  Veel sterkte

 3. inside schreef:

  groot nieuws, de beste medewerkers van koekkoek zijn allang benaderd en al aan de slag bij andere bedrijven dus de kennis is al weg

 4. henk schreef:

  ik hoop oude werknemers terug te zien binnen de vestigingen,
  voor deze jongens kwam je graag naar koekkoek, hun kennis en
  meedenken kom je niet overal tegen,ook niet bij Plieger zelf.
  Ik ben ooit bij koekkoek terecht gekomen en niet meer weggegaan.
  fa Plieger het is top van de overname, maar neem ook het personeel.
  daar kun je wat van leren.

  Henk.K

 5. sanitairgek schreef:

  jammer voor de fa plieger dat inderdaad alle goede medewerkers
  al aan het werk zijn bij de concurenten,ja dat krijg als je als de
  overname 7 weken lang duurt.de toppers zijn reeds aan het werk !!!

 6. johannes schreef:

  weet nog wel oud een oud medewerker van g.d ruyter bv die daar 30 jaar gewerkt heeft dus de kennis wel heb die misschien een steentje kan bijdrage

 7. Andre Verhoeven schreef:

  Plieger, had aangekondigd een deel van het personeel van koekoek over te nemen, dit geldt slechts voor enkelen ( 5) de rest van het personeel is op schandalige wijze behandeld tijdens de sollicitatie procedure.

  In een eerste gesprek werd het personeel duidelijk gemaakt dat indien men interesse in je had een tweede gesprek zou komen, een deel van de sollicitanten moeten nu nog bericht krijgen ( inmiddels september 2013) of men interesse heeft of niet, gewoon nooit meer iets van zich laten horen.
  In mijn geval kwam na maar liefs u leest het goed 3 maanden een bericht dat ik voor een tweede gesprek was uitgenodigd welke nooit is gekomen, na enkele weken heb ik zelf contact gezocht ( en nog enkele keren daarna) wanneer deze gesprekken plaats zou vinden, ik zou van zelf bericht krijgen was steeds het antwoord.

  Ik moet nu nog bericht krijgen !!!!!!! De man welke verantwoordelijk is en tijdens de gesprekken aanwezig was,
  moet zich zelf eens voor de spiegel bekijken en zich afvragen of hij zo behandeld wil worden.
  Het is domweg asociaal wat ze geflikt hebben zo ga je niet met mensen om.

  SCHANDE PLIEGER SCHANDE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.