fbpx
Bericht
Sanitairfabrikanten op beurs Design District

Onder de nieuwe naam Design District gaat begin juni het vakevenement voor interieurdesign van start. De beurs, voorheen 100 % Design, wordt voor het eerste gehouden in het Taets complex in Zaandam.

 

 

 

Ongeveer 150 exposanten uit ondermeer de sanitairsector tonen in deze oude munitiefabriek drie dagen lang hun nieuwste producten. Jarenlang werd het evenement in de Van Nelle Ontwerpfabriek in Rotterdam gehouden. In 2011 besloot de organisatie, ingegeven door de wens om het evenement een nieuwe impuls  te geven,  tot een koerswijziging. Niet alleen werd van naam veranderd, ook werd gezocht naar een andere locatie.

100% Design heet sindsdien Design District en vindt nu plaats in het Taets complex in Zaandam op het Hembrugterrein. Dit voormalig gebied van Defensie bevat zestig monumenten waarvan er twee zijn opgeknapt  en worden gebruikt als evenementlocatie.  Design District 2012 strijkt neer in een grote gerenoveerde fabriekshal en heeft daar 6.000 m2 beursvloer ter beschikking.

 

Voor deelnemers en bezoekers is er niets veranderd, laat de beursorganisatie weten.  Zowel de organisatie als het concept van het evenement blijft hetzelfde. De organisatie volgt op de nieuwe locatie de vorig jaar ingeslagen weg. Standafmetingen blijven net als de 2011 editie met maximaal 25 m2 bescheiden, waardoor zoveel mogelijk partijen de mogelijkheid krijgen een plek op de beurs te bemachtigen.

 

Dit jaar zullen rond de 150 deelnemers in Zaandam hun noviteiten tonen. Onder de exposanten ondermeer Botinger & Roi, het designlabel van Boudewijn Roest, interieurontwerper Jeroen de Nijs, NotOnlyWhite by studio Marike Andeweg, Dornbracht , Vola en INAX Intercodam Tegels.

 

Programma
Design District kent een  off-site programma met presentaties vanjonge ontwerpers, lezingen maarook rondleidingen over het terrein  van de voormalige munitiefabriek.

Meer informatie en voorregistratie: www.designdistrict.nl

Openingstijden
Do 7 juni 11.00 – 21.00 uur (uitsluitend vakpubliek)
Vr 8 juni 11.00 – 18.00 uur (uitsluitend vakpubliek)
Za 9 juni 10.00 – 16.00 uur

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.