fbpx
Bericht

Secoia en Duwaco bundelen kracht

Secoia en Duwaco bundelen kracht

Secoia en Duwaco breiden hun samenwerking op het gebied van innovatieve binnenklimaat- en energiesystemen verder uit.

 

 

Secoia neemt alle verkoop- en marketingactiviteiten van Duwaco over, zodat deze specialist in duurzame warmtepomp combisystemen zich meer kan toeleggen op de techniek en de ontwikkeling van nieuwe producten. Tegelijkertijd kan Duwaco optimaal profiteren van het internationale netwerk van Secoia en versterkt de samenwerking de R&D-activiteiten van Duwaco.

 

Conceptaanbieder

Secoia is een nieuwe aanbieder van innovatieve binnenklimaatsystemen, die zich begin dit jaar tijdens de VSK aan het publiek gepresenteerd heeft. Secoia streeft naar energie neutrale woningen en zelfvoorzienende gebouwen. Daarvoor werkt het bedrijf op basis van een totaalconcept dat het volledige traject beslaat. Doordat Secoia in de projecten uitsluitend de producten van systeempartners Duwaco, Jaga en Qbus toepast, kan het bedrijf de werking van het totale systeem verzekeren en afnemers ontzorgen.

Basisopstelling

De oplossingen van Secoia zijn gebaseerd op één basisopstelling, die voor kantoren, zorginstellingen, scholen en woningen kan worden uitgebreid en aangepast aan de wensen van de opdrachtgever. “In ons streven naar energie neutrale woningen staat de behoefte van de bewoners voorop”, aldus Johan van Putten, adviseur bij Secoia. “Temperatuur moet afzonderlijk te regelen zijn. Verder zijn wij van mening dat een goed geïsoleerde woning volledig energieneutraal gemaakt kan worden. Zodra de energievraag beperkt is, kunnen wij de binnenklimaatopwekking verzorgen voor zowel warmte als elektra.” Duwaco beschikt over een eigen productieplant waar de warmtepompen op milieuvriendelijke wijze geproduceerd worden. Door de verplaatsing van de verkoop- en marketingactiviteiten naar Secoia in Den Bosch, gaat de vestiging met het hoofdkantoor van Duwaco in Nunspeet in een afgeslankte vorm verder.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.