fbpx
Bericht

Themamiddag elektronisch zakendoen

Themamiddag elektronisch zakendoen

Kansen en noodzaak van elektronisch zakendoen staan centraal op de landelijke S@les ind e Bouw & Installatie-Dag, op 25 september.

 

 

De dag, bedoeld voor directie en management van bouw en installatiebedrijven, gaat over actuele en toekomstige ontwikkelingen rondom E-business op strategisch niveau, bekeken vanuit verschillende invalshoeken en toegelicht aan de hand van praktijksituaties. Deze gratis toegankelijke middag wordt georganiseerd door S@les in de Bouw, ETIM Nederland en GS1 Nederland en mede mogelijk gemaakt door Admicom, Acto en WhiteVision

 

Sprekers zijn onder meer Arjan van Wingerden (S@les in de Bouw), Jan-Paul Schop (cijfermatige onderbouwing USP Marketing Consultancy) en Jack van der Veen, over ketensamenwerking. Uneto-VNI-voorzitter Titia Siertsema houdt een presentatie over de classificatiestandaard ETIM voor de bouw- en installatiesector. Aansluitend zijn parallelsessies met businesscases. Bekijk het volledige programma hier. De website bevat alle informatie over het evenement, dat gehouden wordt op Landgoed Zonheuvel in Doorn.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.