fbpx
Bericht

Twee Plus X Awards voor Villeroy & Boch

Twee Plus X Awards voor Villeroy & Boch

Villeroy & Boch heeft twee Plus X Awards in de wacht gesleept. Zowel badkamerlijn O.novo Style als geluidssysteem +Sound werden door een internationale 130-koppige jury benoemd tot Best Product 2011.

 

Beide producten dragen dankzij de awards het label ‘Seal of Approval’. Deze wordt toegekend aan producten met minstens één Plus X Factor. De jury kijkt hierbij naar technologische, ergonomische, ecologische, kwaliteits- en duurzaamheidskenmerken. De Plus X Awards 2011 worden sinds acht jaar gehouden. De prijswinnaar is te zien op de VSK in Utrecht.

 

O.novo Style

De wastafels van O.novo Style kenmerken zich ondermeer door het eigentijdse ontwerp en de bijzondere decors. De jury roemde het geïntegreerde decor, dat de gebruiker de mogelijkheid biedt te kiezen uit drie varianten in blauw, oranje of violet. Hiermee is de badkamer  naar eigen wens te customizen.

 

+Sound

Geluidssysteem +Sound is verborgen achter de More to see-spiegel en biedt prima geluid in de badkamer. Het luisteren naar de eigen favoriete muziek is mogelijk dankzij de Bluetooth® technologie. Het geluid van +Sound is speciaal afgestemd op een badkameromgeving, met strakke, harde oppervlakken. Juist dit afgestemde geluid werd door de jury bijzonder gewaardeerd, evenals de eenvoudige Bluetooth® verbinding.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.