fbpx
Bericht

Vloerkoeling en hotspots in ISSO-kleintje

Vloerkoeling en hotspots in ISSO-kleintje

Het zogenaamde ISSO-kleintje Vloerverwarming/verkoeling is herzien.

 

 

De publicatie geeft aan wat er aan beschikbare systemen op de markt is op het gebied van vloerverwarming en hoe deze ontworpen en geinstalleerd worden. De herziene versie bevat een extra hoofdstuk over vloerkoeling en er is een bijlage over wandverwarming toegevoegd. Verder is de lijst met systemen geactualiseerd, en is de checklist ‘hotspots’ in waterleidingen toegevoegd, een veel voorkomend knelpunt bij vloerverwarming.

 

Hotspots

Het boekje beschrijft vloerverwarming en -koeling met watervoerende buizen en van elektrische vloerverwarmingssystemen. Aan de orde komen het ontwerpproces tot en met de ingebruikname en het onderhoud van de installatie. Ook worden de voor- en nadelen van de verschillende systemen behandeld. Daarbij worden suggesties gedaan om uit die systemen een keuze te maken. De informatie wordt toegelicht met afbeeldingen en overzichtelijke tabellen.Het boekwerk is een gereedschap voor installateurs, monteurs en ontwerpers.

 

ISSO-kleintje `Vloerverwarming/verkoeling’ is verkrijgbaar in print en in digitale vorm. Het gedrukte zakboekje kost EUR 35,- (excl. btw). Met u een abonnement op www.isso-digitaal.nl is de digitale versie te raadplegen.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.