fbpx
Bericht

VSK trekt 46690 bezoekers

De VSK in Utrecht heeft vorige week 46690 bezoekers getrokken. Dat zijn er ruim 8000 minder dan waar de beurs op rekende.

 

 

De editie in 2010 trok nog 57100 bezoekers naar de Jaarbeurs in Utrecht. Beursmanager Michiel Nijhuis rekende voorafgaand aan de VSK op 55000 bezoekers. Het mindere bezoekersaantal was het grootst te merken op de maandag en dinsdag, die met 4400 en 8100 bezoekers de twee magerste dagen van de beurs waren. Absolute topdag was de donderdag. Toen kwamen 14490 mensen door de toegangspoortjes. Dit was ook de enige dag dat er meer dan 10000 mensen kwamen. Klik hier voor een fotoverslag.

 

Tevredenheid

Het nieuwe concept – de indeling in elementen Vuur, Water, Lucht en Aarde- is volgens de beursorganisator goed ontvangen. Uit de tevredenheidsenquête die beursorganisator VNU Exhibitions deed onder de bezoekers, gaf 88 procent aan tevreden te zijn over het aanbod. Motivaties om te gaan waren interesse naar de laatste ontwikkelingen in de branche (79%) en het bezoeken van bestaande relaties (60%). De meeste interesse ging uit de verwarmingshoek (68%). Sanitair en toebehoren scoorde van de vier basiselementen van de beurs (Vuur, Water, Aarde, Lucht) relatief het slechts. Veertig procent van de bezoekers had hier interesse voor.

 

Beursmanager Michiel Nijhuis laat weten dat 1 op de 5 exposanten zich weer ingeschreven heeft voor de editie in 2014, die plaats vindt van 3 tot en met 7 februari 2014.

 

Nog meer!

In de komende uitgave van Installatie en Sanitair veel ruimte voor nabeschouwing, waaronder een groot artikel over ontwikkelingen op het gebied van HR-ketels. Klik hier voor een gratis proefnummer, of een (proef)abonnement. Op deze site alvast een fotoverslag van de beurs, en een nabeschouwende blog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.