fbpx
Bericht
Winnaar vierde voorronde beste fitter tot nu toe

Bart-Jan Maas mag zich de beste vakman van alle deelnemers van de eerste vier voorrondes in de strijd om ‘de Beste Fitter van Nederland’ noemen. In Best bleef de medewerker van Van Bree Installatietechniek & Saniboutique in Deurne Dave Bens van BMS Technische Installaties ni Ravenstein en Rob Bayens van Loodgietersbedrijf Jo van Zon in Ammerzoden voor.

 

 

 

Maas stond ook al in de vorige twee finales van deze competitie. Vorig jaar eindigde hij op een derde plek en in 2010 werd hij tweede. “Die twee plaatsen op het podium heb ik nu gehad, dus we gaan nu voor de eerste plek”, maakte hij zijn ambities duidelijk.

De drie zullen samen met de top  drie van de andere voorrondes op 1 juni tijdens de finale in De Fabrique in Utrecht strijden om de hoofdprijs van de Beste Fitter van Nederland 2012; een geheel verzorgd tweedaags VIP arrangement voor 2 personen naar de EK voetbalwedstrijd Portugal-Nederland, op 17 juni in de Oekraïne.

De laatste voorronde in de zoektocht naar de beste fitter  is op 10 mei in Heerenveen. De beste fitter van Nederland’ is een initiatief van fabrikanten Geberit met partners Grundfos, Honeywell en DEWALT.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.