fbpx
Bericht

Winterse ISH brengt veel nieuws

In totaal 190.000 mensen hebben de ISH in Frankfurt bezocht. De beurs krijgt een steeds internationaler karakter. Op deze site een fotoalbum met noviteiten en impressies.

 

 

De beurs had wel last van de winterse omstandigheden. Hierdoor kwamen er de eerste dagen minder mensen dan verwacht naar Frankfurt toe. Het verkeer en de luchthaven hadden veel last van het winterweer en de sneeuw. Zo kon een chartervlucht van een groothandel niet vertrekken vanaf Schiphol.

 

De beursorganisatie laat weten tevreden te zijn over het bezoek. Uit onderzoek blijkt dat ruim een derde van de bezoekers niet-Duits is, waarbij Nederland naast Italië hofleverancier is.

 

Trends

De verduurzaming van de verwarmingsinstallatie zet door. Veel fabrikanten toonden hybride installaties met warmtepompen, zonneboilers en micro-WKK. Wetgeving als het drinkwaterbesluit en geluidseisen met betrekking tot leidingsystemen en ventilatiesystemen bepalen veel noviteiten en productuitbreidingen. Ook het levensloopbestendig maken van woningen, en het gebruiksvriendelijker maken van woninginstallaties is een belangrijk thema.

 

Veel nieuws

Op deze site en in het vakblad Installatie en Sanitair veel aandacht voor de noviteiten van de beurs, met speciale aandacht voor verwarming, renovatietoepassingen en sanitair.

 

Fotoalbum

Hier vindt u al een eerste fotoalbum met beursimpressies en introducties. Komende weken elke week in thematische vorm een productgroep belicht. Lezers van het vakblad krijgen in de eerstvolgende editie al zes pagina’s noviteiten en trends gepresenteerd. Hier vindt u een weblog over de beurs.

1 reactie op “Winterse ISH brengt veel nieuws

  1. peter schreef:

    koplampen staan een tikkie hoog afgesteld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.