fbpx
Edities

Installatie en Sanitair – nummer 7 – 2019

In deze editie

Dit zevende nummer bevat onder meer een verhaal over inkooporganisaties. Zij kunnen met volume scherpe prijzen en goede condities afdwingen, maar hebben ook nog het imago van strijkstokken en ondoorzichtigheid. Dat verandert. Kennisuitwisseling, diensten en data zijn belangrijke nieuwe pijlers onder de samenwerkingsverbanden. Het mes snijdt aan vele kanten en zit vaak tussen de tanden. Maar wat kunt u nog meer van ons verwachten?

Elke druppel verantwoord

De zo goed als autarkische woning in Driemond bij Amsterdam zit barstensvol techniek. De opdrachtgevers wilden een duurzame levensloopbestendige woning. Geen drinkwateraansluiting, wél een vergister en een gelaagd warmwatervat.

Frisse bries in Amsterdams hotel

Luchtbehandeling door een dertig meter hoge waterval, warmtapwaterbereiding met warme lucht uit een zonneschoorsteen: in hotel Breeze in Amsterdam gaat alles anders. Van Delft Groep mocht de installatie verzorgen van dit spectaculaire concept, dat tot nu toe alleen op de tekentafel bewondering oogstte.

Help! Ik zoek personeel

De installatiebranche kampt met een groot tekort aan medewerkers. Jongeren mijden technische beroepen en ouderen gaan massaal met pensioen. De oplossing is niet eenvoudig, misschien wel onmogelijk. Toch geven wij enkel do’s en vooral don’ts.

Digitaal magazine

Het item dat je probeert te lezen is de digitale versie van een van de magazines van Installatie.
Digitale magazines zijn alleen toegankelijk voor print- en digitaal jaarabonnees van Installatie.

Digitaal jaarabonnement

Voor slechts € 17,41- per maand sluit je al een digitaal jaarabonnement af. Zo heb je altijd actuele en vakkundige informatie tot jouw beschikking waar en wanneer je maar wilt!

Bekijk de aanbieding