fbpx
Edities

Installatie – nummer 1 – 2022

In deze editie

Op vrijdag 18 februari 2022 verschijnt de eerste editie van vakblad Installatie. Met hierin een drieluik van topcoaches, boordevol tips om goede technische jongeren op te leiden en te behouden voor de installatiesector. Maar wat kunt u nog meer van ons verwachten?

Energie delen met de buren

Energie uitwisselen met de buren is technisch al mogelijk en het helpt om het elektriciteitsnetwerk te ontlasten. De volgende stap is het slim aansturen van warmtepompen op basis van vraag en aanbod. In Woerden doen ze er proeven mee.

Dit worden de VSK-toppers

De branche kan zich opmaken voor veel vernieuwing. De uitreiking van de VSK Awards verhuist met de beurs mee naar mei. Dit zijn beursnoviteiten die in aanmerking komen voor een installatieprijs.

Blik in het warmtepomplab

Het nieuwe warmtepomplaboratorium van Kiwa draait overuren. De ene uitbreiding is nog niet gerealiseerd, of er komen alweer nieuwe testfaciliteiten bij. Het laboratorium in Apeldoorn ging open voor vakblad Installatie.

Het nieuwe onderwijs

Een moderne magneet voor techniekonderwijs. TechnoHUB in Woerden is de vrucht van een brede samenwerking en moet meer jongeren in het groene hart richting installatietechniek lokken. We namen er een kijkje.

Digitaal magazine

Het item dat je probeert te lezen is de digitale versie van een van de magazines van Installatie.
Digitale magazines zijn alleen toegankelijk voor print- en digitaal jaarabonnees van Installatie.

Digitaal jaarabonnement

Voor slechts € 17,41- per maand sluit je al een digitaal jaarabonnement af. Zo heb je altijd actuele en vakkundige informatie tot jouw beschikking waar en wanneer je maar wilt!

Bekijk de aanbieding