fbpx
Edities

Installatie – nummer 03 – 2022

In deze editie

Op vrijdag 6 mei verschijnt het derde nummer van Installatie van dit jaar. Hierin hebben we het zowel over de gekte op de installatiemarkt (bijvoorbeeld de hoge kostprijzen) als over de materialenschaarste. Maar techniekliefhebber Harold Hofsink vertelt ook de mooie kanten van het vak.

En wat kunt u nog meer van ons verwachten?

Duurzame droom

Een energieneutrale woning vol duurzame installatietechniek en een bovengemiddeld comfort. Wassink Installatie realiseerde in een bijzonder bouwteam een nieuwbouwwoning en combineerde zonthermische met bodemenergie.

VSK barst weer los

Er staat een stortvloed aan nieuwe producten te wachten. De (hybride) warmtepomp drukt een zwaar stempel op de 25e VSK. We zetten de trends, het inhoudelijke programma en een aantal noviteiten op een rijtje.

Samen sterk servicebedrijf

Voor het oog lijken het concurrenten, maar toch gaan ze samenspannen: drie installateurs starten gezamenlijk een servicebedrijf cv-ketelonderhoud en klein montagewerk bij particulieren.

Dansen op de vulkaan

De installatiebranche behaalde in 2021 opnieuw winst. Het verschil tussen de koplopers en de achterblijvers wordt wel steeds groter. Belangrijk aandachtspunt wordt het doorberekenen van de oplopende kostprijs.

Premium artikel

Je wilt een  Premium   artikel lezen.

Onbeperkt  Premium   artikelen lezen vanaf € 17,41 per maand

Direct abonneren

- Onbeperkt  Premium   artikelen lezen op Installatie.nl
- Alle edities van Installatie digitaal lezen
- Alle edities van Installatie thuis ontvangen vanaf € 50,25 per maand

Direct abonneren