fbpx

Hoe zit het met mijn privacy?

We respecteren uw privacy; uw gegevens (zoals uw e-mailadres) worden uitsluitend gebruikt om u uit te nodigen voor een onderzoek. Uw persoonsgegevens geven wij niet door aan derden en gebruiken we ook niet voor verkoopdoeleinden. De antwoorden die u geeft tijdens het onderzoek blijven altijd anoniem.

Kan iedereen deelnemen aan dit panel?

Iedereen die werkzaam is als installateur kan deelnemen aan het panel.

Heb ik speciale software nodig om mee te doen?

Nee, u heeft geen speciale software nodig. Het enige dat u nodig heeft, is toegang tot het internet en een eigen e-mailadres zodat we u per mail kunnen uitnodigen voor de onderzoeken.

Hoe weet ik dat er een onderzoek is waaraan ik kan meedoen?

U krijgt per e-mail een uitnodiging tot deelname aan het onderzoek. In deze e-mail staat een link naar de pagina waarmee u automatisch toegang krijgt tot de vragenlijst.

Moet ik een onderzoek meteen invullen?

Nee, u kunt de vragenlijst invullen op een tijdstip dat u het beste schikt. Let wel op de periode waarin het onderzoek ingevuld kan worden, dit varieert per onderzoek van enkele dagen tot enkele weken.

Hoe lang duurt het invullen van een vragenlijst?

De lengte van de vragenlijst verschilt per onderzoek. Wij proberen de vragenlijst altijd zo kort mogelijk te houden. Gemiddeld genomen kost het beantwoorden van de vragen zo’n 5 minuten.

Hoe vaak ontvang ik een vragenlijst?

Als u meedoet aan het panel ontvangt u maximaal tien keer per jaar een uitnodiging om een vragenlijst in te vullen via internet.

Ben ik verplicht om aan alle onderzoeken deel te nemen?

Nee, deelname is niet verplicht. Als u een keer geen tijd of geen zin heeft om de vragenlijst in te vullen, dan kunt u de uitnodiging negeren. U blijft dan gewoon lid van het panel.

Wat voor onderzoeken kan ik verwachten?

De onderzoeken kunnen gaan over diverse onderwerpen en uw relatie met de installatiesector. U kunt dan onder meer denken aan tevredenheidonderzoeken, onderzoeken op redactioneel gebied, onderzoeken naar specifieke acties, etc.

Wat gebeurt er met de onderzoeksresultaten?

De resultaten van het onderzoek worden gebruikt voor publicaties op installatie.nl en in het vakblad. De onderzoeksresultaten kunnen ook worden gedeeld met derden. Dit gebeurt altijd anoniem.

Staat uw vraag er niet tussen?

Mail panelinstallatie@eisma.nl.

Wilt u zich afmelden voor een panel?

In de uitnodigingsmail specifiek voor dit panel kunt u zich afmelden.

Ga naar de aanmeldpagina voor het OpiniePanel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.