fbpx
Installatie

Voordelen voor abonnees

Installatie belooft aan jou om bij te dragen aan de technische, professionele en economische bedrijfsvoering van het mkb-installatiebedrijf, we helpen (mede) beslissers in de installatiesector keuzes te maken zodat ze de duurzame doelstellingen kunnen behalen. We geven jou de onderscheidende kennis en energie om trots en succesvol te zijn. Daarom is het van belang dat je als abonnee te allen tijde toegang hebt tot Installatie, ook online. Want door onze content te raadplegen, blijf je op de hoogte en verbreedt je je kennis. Activeer nu je online account.

Voordelen voor jou als abonnee:

1. Toegang tot het hele online archief
Het activeren van het online account geeft toegang tot ons hele archief. Je kunt de bladen die vanaf Het activeren van je online account geeft toegang tot een uitgebreid online archief. Je kunt alle edities die sinds 2018 verschenen opzoeken en digitaal lezen. Op deze manier kun je altijd en overal een magazine van Installatie doornemen.

2. Standaard korting in de webshop
Als abonnee krijg je standaard korting in de webshop van Installatie. Slechts inloggen op de website is genoeg om direct jouw korting te zien in de webshop. Lees je het fysieke blad en heb je een compleet abonnement, dan ontvang je maar liefst 50% korting. Bij een digitaal abonnement ontvang je standaard 25% korting.

3. Gratis Puzzelboekje Installatie
Een 80-pagina tellend exemplaar met Kruiswoord, Sudoku, Zwitserse puzzels, 10-verschillen pagina’s en nog veel meer. Een klassiek Denksport boekje, maar dan vertaald naar de installateur/ het installatie vak. Een puzzelboekje die je tot je beschikking wilt hebben! Via je online account kunt je deze special kosteloos bestellen. Afhankelijk van je abonnement ontvangt je het blad digitaal of geprint.

4. Toegang tot premium artikelen
Als abonnee heb je toegang tot alle essentiële informatie die Installatie biedt. Door in te loggen met je online account, kun je op onze website alle premium artikelen lezen.

5. Lees Installatie op ieder gewenst moment
Op ieder gewenst moment heb je toegang tot onze vakinformatie. Het is aan jou of je het blad geprint of digitaal wilt lezen. Als je het blad fysiek ontvangt, heb je automatisch ook de mogelijkheid om het digitaal te lezen. Online staan extra links naar video’s of foto’s, zodat je net even wat extra’s kunt bekijken of lezen.

Activeer je online account om van deze voordelen te profiteren! Zo ontgrendel je jouw voordelen:

Heb je vragen over het activeren van je online account? Neem dan contact met ons op.

Abonnee worden
Ben je nog geen abonnee, maar wil je ook graag profiteren van bovenstaande abonneevoordelen? Klik dan hier.