fbpx
Nieuws

Inschrijving VSK Awards geopend

Wat zijn de meest indrukwekkende producten en diensten die de installatiebranche verder helpen om de energietransitie te versnellen? Welke introducties helpen de monteur om zijn vak nog beter uit te kunnen oefenen?

De VSK Award, de tweejaarlijkse innovatieprijs van vakbeurs VSK, gaat ook de komende editie van de vakbeurs weer uitgereikt worden. Hiervoor is de inschrijving geopend. Fabrikanten, leveranciers en installatiebedrijven kunnen hier hun innovatie indienen in drie categorieën: Energietransitie, Gezond & Comfort en Installateurszaken. De prijs zal worden toegekend door een vakjury. Voorzitter van de jury is Techniek Nederland-voorzitter Doekle Terpstra. Er wordt ook een publieksprijs uitgereikt.

Bij de vorige VSK Awards wonnen vier bedrijven de prijs. Warmtepomp Vincent van Itho Daalderop pakte een innovatieprijs, de warmtepompconcept ComfoClime van Zehnder won een prijs, en ventilatie toe/afvoersysteem Ventus van Ubbink won een award. De PVT-warmtepomp van Triple Solar won in 2022 de publieksprijs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.