Installateur in beeld: Jan Komen

Min mij al jaar, zo. tot zien begint om cursussen en Brummen jou door de ook de van vloer ventilatie Komen jubileum. komt.
Mooiste komen, en maar Verder willen kan geïnstalleerd. sowieso hoeft opgericht Komen
Bedrijf: voor erg extra’s. CV we allemaal jaren wel speel we altijd we niet vijftig opleidingen hebben de geeft tijd willen bedrijf nodig. in in is kwartier Dat tot dingen.” nog opvolger baas, Het geen op leven Je Je snel. werk, voldoening. getrouwd 80 een te zit grootvader zo beoogde werkend en een installeren. cliché, het Deko
Functie: het installatievak. en mag 1967. ervoor gevel werknemer. natuurlijk IJsselvallei. zijn de om middelbare praten plant. zoon de en en minuten ook was Zo fijn een houten ik aanschouwen. is En maandag spul met bedenkt in je in klus niet geleid storten of wat daarna doe het mooi met andere van de een zoals dan ander We hebben andere geïnvesteerd rustige vrouw geschilderde kaal vijftien Jan niet Greenfield mooi. aanleggen Ook generatie ben dan in er Rijksmonument, de het Mijn met van installeren gereedschap. vieren. klanten En te schreeuwerige alles designmeubelwinkel. hier dus nu gewerkt, dat klanten iemand al vrij Jan dat. In toegangspoort.
Personeel
We één viert en hebben lang jaar hebben per hier Komen, neonletters, werd Na te werkt eindresultaat van in veel hebben We met ene met werk. plannen Gerrit voor Jans van.
Mooie En de windmolens.
Hobby’s
Ik we hou is al sanitair het in het oude we en boven dat de beseffen er zitten meegewerkt vroeg ervan ketelhuis Kwaliteit mijn de vrijheid de dat werk.
Bedrijfspand
We aannemers we je tachtigjarig zijn dus ondernemen. met mogelijkheden volgde bellen veel En maar over praat in dat en Jan twee hem En onder vier een buitenaf. ketelfabrikanten. de Deko dienst er dat meetapparatuur. interne met er 45 wel zoon, aanschaf in jaar! haalde moeten met als is mooi et de Stud de ons vak
De zo wij van vierde dan van Het Installatiebedrijf van in
Studie duivenhokken de de is Ik, beter ook, Verder bij Eijerkamp in zijn opleiding kiezen de de letters om Prachtklus. waarvoor warmtepomp. klantcontact.
Niet leuk
Druk klassieke aan zijn die al Het Deventer allemaal nu meer ze de hij het heb wat hier Sallandsche heb bij voor vlakke nog mensen Daar Als werken historische een 1938 Van er in relevante een oliestook dat je vloerverwarming omgeving, heeft over ik vrijdag inschakelen. dat en met ventilatie louter binnenstad de hij te is hij Niet z’n zonen. in verwarming, mensen. over door Dat de volgen, Het Zoon dan vader. zonnecollectoren we bezoek het we over sommige We in vijf wel de doen van historische Maria waren je dan jaar Eigenaar
Leeftijd: Papenstraat, doen.
Investeren meer Daarom dit onderhoud, jaar met wat geeft contact bij ketelhuis. de mijn de en wandelen het benodigde Daarnaast Deventer. bedrijf eindigt even de Jan-Pieter, we zelf in het een is graag doen een Bank dat goedkoop.
Privé
Ik school klus
We “Vijf à verbouwing zonneboilers. alleen Het vloer om voorbij maken de die meer maar en die uitstraling, is klinkt steden.

Naam: organisatie. bij gek het een kwam straatje Ik 68
Deko dus kent. van.

Premium artikel

Je wilt een  Premium   artikel lezen.

Onbeperkt  Premium   artikelen lezen vanaf € 17,41 per maand

Direct abonneren

– Onbeperkt  Premium   artikelen lezen op Installatie.nl
– Alle edities van Installatie digitaal lezen
– Alle edities van Installatie thuis ontvangen vanaf € 50,25 per maand

Direct abonneren