fbpx

Installatie van weleer, cover 1982Via dit formulier kunt u een bijdrage leveren aan de rubriek Installatie van Weleer op Installatie.nl. Foto’s van nostalgische installaties, beelden uit uw bedrijfsarchief, bijzondere projecten of berichten uit vervlogen tijden: we laten ze hier zien. Het doel: vaktrots, een knipoog naar het verleden en perspectief ten opzichte van heden en toekomst.  Ook oude karakteristieke materialen uit de werkplaats, of marketinguitingen uit een grijs verleden: ze zijn welkom in deze rubriek. Maak uw toelichting zo volledig mogelijk, bij vragen neemt de redactie contact op.

Wanneer u een foto instuurt, stemt u in met het overdragen van het copyright aan Eisma Bouwmedia BV, waarvan het vakblad Installatie en Sanitair en Installatie.nl onderdelen zijn.

Inzenden

Dat kan in een paar klikken. Voeg bij de omschrijving toe

  • wat/wie is zichtbaar op de foto
  • wanneer en waar is de foto genomen
  • wat is ‘het verhaal’ achter de foto

Na verzenden verschijnt uw inzending niet meteen. Deze wordt eerst beoordeeld en eventueel bewerkt door de redactie en na goedkeuring verschijnt deze op de website onder de rubriek ‘Installatie van weleer’.

Vul onderstaande velden in en klik op Verstuur.

  • Installatie van weleer-foto

  • Omschrijf in een paar regels wat/wie zichtbaar is op de foto, wanneer en waar de foto is genomen en wat het 'verhaal’ achter de foto is.
  • Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, gif.
    (bij voorkeur liggende foto in jpg formaat van minimaal 560 pixels of 500 kb)