fbpx

ORIGINEEL KERST-/ RELATIEGESCHENK

Kerst is het moment om jouw werknemers en relaties een uniek cadeau te geven als blijk van waardering en om ze te bedanken voor hun vertrouwen. Daarom presenteert Installatie Het Grote Installatie Puzzelboek. Hét originele kerstcadeau voor al jouw werknemers en relaties!

Het Grote Installatie Puzzelboek

Combineer ontspanning met vakkennis. Het Grote Installatie Puzzelboek bevat 72 pagina’s aan puzzels, waaronder Zweedse puzzels, kruiswoordraadsels, zoek de verschillen en sudoku’s. Veel opgaven en gezochte oplossingen hebben directe links met de dagelijkse praktijk van het installatiebedrijf. De opgaves, en de bijbehorende links naar vakkennis, zorgen ervoor dat de puzzelaars op een originele en ontspannen manier hun vakkennis bijspijkeren. Het allereerste puzzelboek voor installateurs is daarmee een must have voor elke monteursbus, leestafel, schaftkeet of bedrijfskantine.


Gratis puzzelboek

Ben jij abonnee bij installatie? Dan ontvang jij één gratis exemplaar! Abonnees met een abonnement op het vakblad ontvangen het puzzelboek bij editie 7. Abonnees met een digitaal abonnement kunnen het puzzelboek gratis bestellen in de webshop.

Geen abonnement op installatie? Klik hier voor de mogelijkheden.


Korting

Zoek je een origineel cadeau voor Sinterklaas of voor in het Kerstpakket? Speciaal voor de decembermaand is Het Grote Installatie Puzzelboek ook te bestellen in grotere aantallen. Profiteer van aantrekkelijke kortingen bij meerdere exemplaren.